בתום הליך מכרזי שהתקיים בבנק ישראל, נבחר רו"ח דודי בבלי לעמוד בראש אגף חדש שמוקם בפיקוח על הבנקים – "האגף לטכנולוגיה וחדשנות".

הקמת האגף החדש נועדה לתת מענה לשינויים הגדולים העוברים וצפויים לעבור על המערכת הבנקאית בשנים הקרובות בתחומי הטכנולוגיה. האגף ילווה בצורה פרואקטיבית ומקצועית את הבנקים וחברות כרטיסי האשראי בשינויים הגדולים הצפויים בתחומים הטכנולוגיים, יסייע למפקחת להגדיר את מדיניות הפיקוח בנושאי הטכנולוגיה והחדשנות – המגלמים הזדמנויות רבות ולצידם סיכונים -  וייתן מענה מהיר ומקצועי לבנקים באשר ליוזמות טכנולוגיות אותן יבקשו להשיק.
המפקחת על הבנקים, ד"ר חדוה בר: "הגדרנו את נושא הטכנולוגיה והחדשנות כנושא מרכזי בעבודת הפיקוח בשנים הקרובות, שכן הטכנולוגיה תאפשר להגביר את התחרות בתוך המערכת הבנקאית ומחוצה לה, להוריד את מחירי השירותים הבנקאיים ללקוחות, לשפר ולהרחיב את השירותים הבנקאיים, וכן לתמוך בהתייעלות הנדרשת של הבנקים. החלטנו להרחיב את המשאבים הייעודיים בפיקוח על הבנקים העוסקים בתחום הטכנולוגיה והחדשנות, במטרה לתת מענה למהפכה הטכנולוגית שנרצה לקדם בשנים הקרובות. אני מאחלת לדודי בבלי, ראש האגף החדש, הרבה הצלחה בתפקידו". 
דודי בבלי, רו"ח ובעל תואר שני במנהל עסקים בהצטיינות מהאוניברסיטה העברית, מביא עימו ידע וניסיון הן בתחום הטכנולוגי והן בתחום הבנקאי. בבלי החל את הקריירה הטכנולוגית שלו בשירותו הצבאי, ביחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין (8200). לאחר מכן  עבד במשך מספר שנים בתחום ביקורת IT – במשרד רואי חשבון, באחד הבנקים בישראל ובפיקוח על הבנקים. בשנתיים האחרונות כיהן כסגן מנהל יחידת ביקורת סיכונים תפעוליים וטכנולוגיית המידע בפיקוח על הבנקים. 
 
התפקידים ותחומי האחריות של אגף טכנולוגיה וחדשנות, שיבנה בהדרגה, יכללו:
  •  הובלת מדיניות והוראות הפיקוח בנושאי הטכנולוגיה על כל מרכיביה - חדשנות, מערכות מידע, מערכות ליבה, המידע, מיקור חוץ וממשק עם גורמים שלישיים, ועוד. 
  •  מעקב שוטף וניתוח התפתחויות הטכנולוגיות בבנקאות ובתחום התשלומים בעולם ובארץ.
  •  מתן מענה שוטף לבנקים בפניות לגבי מיזמים טכנולוגיים חדשים, תוך בחינת הסיכונים והגדרת דרישות לגידורם.
  • זיהוי שיטתי של הסיכונים בתחומי הטכנולוגיה והנחיית הבנקים בטיפולם. בכלל זה סיכונים טכנולוגיים במערכות קיימות, סיכוני מעילות (מחשב ונתונים), אבטחה, זליגת מידע, ועוד, וכל זאת תוך עבודה בשת"פ עם האגפים האחרים של הפיקוח ופונקציית הסייבר, בתחומים משיקים.
  •  ייזום דרישות מהבנקים לנושא שקיפות וזמינות המידע לטובת הלקוחות והגברת התחרות
  •  ממשק עם רגולטורים ובנקים בעולם על נושאים אלה.